Foto-Expositie van Houtenkerk Weesp

uitnodiging-vanhoutenkerkWe hebben er hard voor gewerkt, Anneke en ik en we hebben er zin in; onze eerste gezamenlijke foto-expositie in de van Houtenkerk in Weesp op 15 en 16 november. Tegendraads als we zijn, hebben we geen officiële opening maar sluiten we het weekend af met een gezellige borrel oftewel een finissage.

Finissage zondag van 15-17 uur

wijnglasOp zondag van 15 tot 17 uur zijn jullie van harte welkom om onder genot van een hapje en een drankje een rondje langs ons werk te maken. Maar de rest van het weekend zijn we natuurlijk ook aanwezig om samen met jullie een klein stukje natuur op te snuiven. Mochten jullie in de buurt zijn vinden we het allebei heel leuk als jullie langskomen!

Update Dag 2 & Finissage

Ons dankwoordje om 5 uur. Foto: Onno Kaldenberg

Ons dankwoordje om 5 uur. Foto: Onno Kaldenberg

Ondanks de regen hebben we de hele dag flinke aanloop gehad, maar vanaf ’n half uur voor de start van de finissage liep het werkelijk storm! Wat een geweldig gezicht om al die mensen met een wijntje erbij langs ons werk te zien lopen. Dankzij Karin stond de kerk vol met schalen vol lekkere hapjes, super. Het was zo druk dat het bijna niet lukte iedereen te woord te staan, echt luxeprobleem dus 🙂 Maar met alle lieve woorden, complimenten én verkopen was dit een weekend om nooit te vergeten, ook alle hulp na afloop van de expo wil ik heel hartelijk danken! Ik heb in de ochtend, toen het nog niet zo druk was een videootje gemaakt. Let niet op de kwaliteit, ben dan misschien wel een fotograaf maar nog niet bepaald een filmer).

Update Dag 1

expo-vanhoutenkerkMooie eerste dag gehad van onze expo. We zijn helemaal blij over het aantal bezoekers en de complimenten over de aankleding van de kerk én ons werk, wat wil je nog meer. Dankzij dat extra beetje TLC  krijgen we veel positieve reacties, helemaal leuk! Sowieso is de van Houtenkerk een prachtige locatie om je werk te etaleren en ook dat blijft zeker niet onopgemerkt, vooral bij de niet-Weespers die vandaag de expositie kwamen bezoeken. Morgen kunnen we hopelijk wederom uitkijken naar een drukke dag, zeker met de finnisage waarmee we ons expositieweekend afsluiten. We hebben er alweer zin in!

Persbericht Foto-expositie

Fotografen Anneke Kroonenberg en Marlies Platvoet hebben veel over voor hun foto’s. Liggend in gras, zand en modder tussen zeehonden, libellen en huismussen zien zij door hun lens wat het blote oog veelal niet kan zien. Geduldig wachten ze op dat ene moment waarin alles samenkomt; licht, beweging en compositie. Op 15 en 16 november exposeren ze voor de eerste keer samen in de van Houtenkerk. Dat levert een brede fotoverzameling op met verrassende beelden om lang naar te kijken.

Google Maps RouteFacebookUitnodigingCV Anneke & Marlies

Kom Binnen!Plaats: van Houtenkerk, Oude Gracht 69 Weesp
Datum: 15 en 16 november 2014
Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur
Finissage: zondag van 15.00 – 17.00 uur

In Nieuws Tags , , , , .